Llibres i contes mariners

Llibres i contes mariners

LLIBRES I CONTES MARINERS que ens transportaran al meravellós món de la literatura nàutica, on el principal protagonista és el mar. Llibres de contes mariners didàctics per a enriquir la imaginació dels més petits, per a compartir i gaudir en companyia. Llibres de temàtica marinera que mostren amb una visió panoràmica la relació entre el mar, les festes populars i la gent de mar a través d'atractives imatges i de textos inspiradors. Selecció de les millors històries marineres contades i inspirades en personatges marins, que crearan un divertit i acolorit món al nostre abast. Llibres i contes mariners per a regal o simplement per a enriquir les nostres prestatgeries amb obres de la literatura nàutica. Llibres i contes relacionats amb el tema nàutic, clàssics amb olor a mar, dedicats als amants del món marí i de tot el relacionat amb la cultura marinera.

Cuaderno de bitácora vintage rosa de los vientos, regalo náutico Cuaderno de bitácora vintage rosa de los vientos, regalo náutico 2
Disponible
Llibres i contes mariners

Cuaderno de bitácora vintage rosa de los vientos

39021
12,00 €
Diario retro vintage con tapas de cuero sintético y anillas de metal para el papel,  decorado con brújula rosa delo vientos y separadores metálicos con forma de timón y ancla náutica.
Libro marinero tradiciones y fiestas populares Libro marinero tradiciones y fiestas populares 2
Disponible
Llibres i contes mariners

Calendari de festes del mar

39898
33,56 €
FITXA TÈCNICA Autor: Manel Carrera i Escudé Editorial: Botarga Produccions S.L ISBN: 978-84-09-10068-2 Pàgines: 268 Dimensions: 240 mm x 167 mm Enquadernació: Tapa dura, lligat amb fil, portada de teixit i paper estucat. Idioma: Català Data de publicació: 2019
Mostrando 1-2 de 2 artículo(s)
Producto añadido a la lista de deseos

Recopilamos y procesamos sus datos, de acuerdo con el GDPR y nuestras Políticas, para proporcionar nuestros servicios y permitir el correcto funcionamiento de este sitio web.

En linea