Llibres i contes mariners

Llibres i contes mariners

LLIBRES I CONTES MARINERS que ens transportaran al meravellós món de la literatura nàutica, on el principal protagonista és el mar. Llibres de contes mariners didàctics per a enriquir la imaginació dels més petits, per a compartir i gaudir en companyia. Llibres de temàtica marinera que mostren amb una visió panoràmica la relació entre el mar, les festes populars i la gent de mar a través d'atractives imatges i de textos inspiradors. Selecció de les millors històries marineres contades i inspirades en personatges marins, que crearan un divertit i acolorit món al nostre abast. Llibres i contes mariners per a regal o simplement per a enriquir les nostres prestatgeries amb obres de la literatura nàutica. Llibres i contes relacionats amb el tema nàutic, clàssics amb olor a mar, dedicats als amants del món marí i de tot el relacionat amb la cultura marinera.

Libro marinero tradiciones y fiestas populares Libro marinero tradiciones y fiestas populares 2
PRÓXIMAMENTE
Llibres i contes mariners

Calendari de festes del mar

39898
31,63 €
FITXA TÈCNICA Autor: Manel Carrera i Escudé Editorial: Botarga Produccions S.L ISBN: 978-84-09-10068-2 Pàgines: 268 Dimensions: 240 mm x 167 mm Enquadernació: Tapa dura, lligat amb fil, portada de teixit i paper estucat. Idioma: Català Data de publicació: 2019
Producto añadido a la lista de deseos

OFERTAS EN TODO NUESTRO CATALOGO

-10% | -15%| -25%

Registra tu email y obtendrás un cupón 10% de descuento para tu próxima compra .

Recopilamos y procesamos sus datos, de acuerdo con el GDPR y nuestras Políticas, para proporcionar nuestros servicios y permitir el correcto funcionamiento de este sitio web.